Balotelli ne ide u Manchester City

Balotelli ne ide u Manchester City

Menadžer Mino Raiola odbacio je svaku mogućnost da njegov štićenik Mario Balotelli pređe u redove Manchester Citya u narednom prelaznom roku.

"Nije bilo nikakvih kontakata i Mario sasvim sigurno neće otići u Manchester City. Balotelli želi svoju karijeru graditi u Interu i uradio je sve što je trener Jose Mourinho tražio od njega", rekao je Raiola.

Balotelli je ove sezone nekoliko puta došao u sukob sa trenerom Jose Mourinhom, ali i sa navijačima Intera i pojedinim saigračima, pa se dosta nagađalo o njegovom odlasku iz Milana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.