"Balotelli neće napustiti Inter"

Brat i menadžer mladog napadača

"Balotelli neće napustiti Inter"

Edmir Škorić

Menadžer i brat Interovog napadača Mario Balotellija danas je novinarima potvrdio kako 'Super Mario' neće preći u Arsenal ili bilo koji drugi klub.

Podsjetimo, jutros je Arsenal napravio ponudu za Mario Balotellija koja je glasila 30 milion eura, a u posao je, navodno, bio uključen i veznjak Topnika Cesc Fabregas.

"Mariov ugovor ističe 2013. godine i on neže napustiti Inter do tada", kazao je Corrado Balotelli za novinsku agenciju Ansa.

I predsjednik kluba Massimo Moratti sličnog je mišljenja, objašnjavajući kako mladi reprezentativac Italije nije na prodaju. Balotelli je imao dosta problema sa Jose Mourinhom, kao i navijačima Juventusa koji ga već nekoliko utakmica vrijeđaju.

Često je 'Super Mario' bio odstranjen iz Mourinhove ekipe za vrijeme ključnih utakmica, pa ostaje zanimljivo vidjeti hoće li rođeni Ganac biti na spisku igrača koji će kalkulirati za olged sa Juventusom u subotu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.