Balotelli: Nisam sretan u Manchesteru

Nedostaju mu porodica i prijatelji

Balotelli: Nisam sretan u Manchesteru

Adnan Beganović

U prošlom ljetnom prelaznom roku Mario Balotelli potpisao je petogodišnji ugovor sa Manchester Cityjem, no ako je vjerovati njegovim riječima, teško da će isti odraditi do kraja.

Naime, Balotelli je u razgovoru za Sky Italy rekao da mu je lijepo u momčadi, ali da mu se grad ne sviđa, te da mu jako nedostaje porodica i prijatelji u Bresciji.

"Nije mi dobro u Manchesteru, grad mi se ne sviđa nikako. Međutim, moram to prihvatiti jer i to je jedan korak u mom odrastanju. S druge strane u klubu mi je dobro, moj odnos sa trenerom i saigračima je odličan", rekao je Balotelli, a na pitanje novinara da li mu nedostaje Milan, odgovorio je:

"Milano? Ne, ne fali mi Milano, moj dom je u Bresciji, a ne u Milanu."

U posljednje vrijeme napadača Cityja često su povezivali sa AC Milanom.

"To je veliki klub. Jednog dana možda i zaigram u Milanu, no sada sam u Manchesteru, a da li ću ostati do kraja ugvora, to doista ne znam", zaključio je Balotelli.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.