Balotelli: Noćni život? Ne želim čuti za to

Želi oživjeti karijeru

Balotelli: Noćni život? Ne želim čuti za to

  Kontroverzni italijanski napadač Mario Balotelli u samom finišu prijelaznog roka je pojačao Nicu.

Balotelli je nakon neuspješne epizode u Liverpoolu odlučio prihvatiti ponudu Nice u nadi da će svoju karijeru konačno "oživjeti", a u francuskom prvoligašu će na sedmičnom nivou zarađivati 85.000 eura. 

"Odluka da dođem u Nicu je isključivo fudbalska. Bilo je i drugih klubova, uključujući i one vrhunske, ali ja trebam igrati. Sviđa mi se ovaj projekat i drago mi je što trener vjeruje u mene", kazao je Balotelli, te dodao

"Nica se ne kocka mojim dovođenjem. Imao sam nekih problema, ali činjenica je da moja karijera nije ono što se stalno piše o meni. Ja trebam samo igrati", dodaje italijanski napadač. 

Mnogobrojna pitanja su se odnosila i na Balotellijev život.

"Noćni život i klubovi? Za to više ne želim čuti." 

Na kraju je istaknuo da nema namjeru da se vraća u Italiju.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Nema tih uvjeta pod kojima bih se sad vratio u Italiju. Zašto? Znate zašto. Povratak u Milan? Želim se samo zahvaliti Adrianu Gallianiju, igračima, navijačima... Ali zaboravimo ostalo. Sada sam skoncentrisan na Nicu i nadam se da je pred nama uspješna godina. To je sve", riječi su Balotellija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi