Balotelli opet na meti navijača Juventusa

Ne odustaju

Balotelli opet na meti navijača Juventusa

Edmir Škorić

Juventusovi navijači nisu odustali od rasističkog vrijeđanja Mario Balotellija, mladog napadača Intera i reprezentacije Italije.

Tokom nedjeljne utakmice u Veroni između Chieva i Juventusa, navijači iz Torina vrijeđali su tamnoputog napadača Intera Mario Balotellija.

Prethodnih utakmica navijači Juventusa su također vrijeđali Balotellija, italijanskog napadača porijekom iz Gane, i unatoč silnim kaznama na račun kluba, Juventusovi tizofi, čini se, ne odustaju. Južni dio Olimpijskog stadiona u Torinu bit će zatvoren za vrijeme utakmice Juventusa i Rome.

Podsjetimo da su prožle sezone igrači Juventusa jednu utakmicu igrali bez publike, budući da su navijači u utakmici s Interom počeli sa vrijeđanjem Balotellija.

Balotellijevo ponašanje, navodno, ne sviđa se navijačima iz Torina. Balotelli je rođen na otoku Sicilija, dok su njegovi roditelji iz Gane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti