Balotelli pokušao ući u ženski zatvor

Balotelli pokušao ući u ženski zatvor

Kontraverzni napadač Manchester Cityja i talijanske reprezentacije, Mario Balotelli u petak je sa 17-godišnjim bratom Enockom pokušao ući u ženski zatvor u Bresciji.

Le Gazzetta dello Sport navodi da je Balotelli u petak oko 16 sati pokušao ući u zatvor bez potrebne dozvole.

''Ugledali smo skupocjeni Mercedes kako ulazi na dvorišni ulaz. Nakon nekog vremena smo prepoznali da je jedan od dva momka u automobilu Balotelli. Rekli su da su vidjeli otvorena vrata i da su mislili da nije potrebna nikakva dozvola. Balotelli se poslije izvinio i govorio je tih kao da mu je neugodno'', rekao je čuvar zatovra Calogero Lo Presti.

''Ne znam zašto je sve ovo moralo izaći u javnost, jer ništa se loše nije dogodilo. Bilo je suprotno, čuvari su ga pohvalili na suradnji. Sve se ovo prenaglašava jer je riječ o Mariju'', kaže menadžer 20-godišnjeg napadača, Mino Raiola.

Mario Balotelli i njegov brat su zadržani pola sta na ispitivanju nakon čega su pušteni. No ostaje nejasno zbog čega je uopće išao u ženski zatvor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti