Balotelli spreman na ludost ako Nica bude prvak

Italijan u helikopteru?

Balotelli spreman na ludost ako Nica bude prvak

Endin Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli ovog ljeta napustio je Liverpool i svoju karijeru nastavio je u dresu Nice.

Balotelli je odmah pokazao da će biti veliko pojačanje za Nicu koja se nakon 11 odigranih kola nalazi na prvom mjestu francuske Ligue 1. Italijan je izjavio za italijanske medije da je spreman uraditi pravu ludost ako njegov klub osvoji titulu prvaka.

"Uzet ću helikopter kako bih letio iznad Nice da me svi vide. To će se desiti samo u slučaju da osvojimo titulu prvaka. Već sam sve isplanirao", rekao je Balotelli.

Italijanski napadač dodao je da vjeruje da je njegov tim spreman na ovaj podvig, te da će sigurno dati maksimum kako bi to ostvarili. Ipak, ostalo je još mnogo utakmica pred igračima ove ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi