Balotelli u suzama napustio trening

Teški dani za mladog fudbalera

Balotelli u suzama napustio trening

Adnan Beganović

Mlada nada italijanskog Intera, Mario Balotelli, proživlja najteže dane svoje kratke profesionalne karijere.

Od dolaska na klupu Intera Jose Mourinho vodi pravi mali rat sa mladom zvijezdom milanskog kluba. Portugalac Balotelliju zamjera nonšalantno ponašanje na treningu i zbog toga ga ne stavlja u momčad.

Pored karizmatičnog Portugalca, Balotelliju zamjeraju i neki stariji igrači, pa mu je, kako prenose italijanski mediji, Zlatan Ibrahimović, rekao da manje gundža, a više trenira, što je mladog Balotellija jako pogodilo.

Suočen sa sve većim "neprijateljstvom" od strane trenera i saigrača Balotelli se na zadnjem treningu rasplakao, te je napustio teren.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti