Balotelli: Uvijek sam sretan

Mario Balotelli

Balotelli: Uvijek sam sretan

Edmir Škorić

Mario Balotelli jučer je protiv Aston Ville postigao hat-trick (dva gola iz penala), no po svom starom običaju niti jedan od njih nije proslavio.

Mladi talijanski napadač jednostavno ne doživljava pogodak kojeg postigne, ili bar takvo nešto pokušava odglumiti. No, zbog čega ne slave pogotke i sam je objasnio u razgovoru za službenu internet stranicu Cityja.

"Uvijek sam sretan, pa makar se i ne smijao. Napadač sam i moj posao je samo da zabijam golove. Zbog toga se ne smijem. To ne znači da nisam sretan. Mogu ja zabiti i više golova", kazao je Balotelli, dodavši još kako je potpuno zadovoljan u Manchesteru:

"Iako italijanski novinari pišu da želim preći u Milan, ja sam potpuno sretan u Cityju. Naporno treniram i želim biti važan kotač ove momčadi. Za koju vjerujem da može osvojiti naslov prvaka Engleske. Nadam se da ćemo u novoj godini igrati još bolje nego sada."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti