Balotelli već na izlaznim vratima Cityja?

Slijedi li put ka San Siru?

Balotelli već na izlaznim vratima Cityja?

Mouće je da će Mario Balotelli napustiti Manchester City u kojem nije sretan kako je jednom prilikom rekao njegov menadžer Mino Raiola, te se zaputiti u Italiju, ali ovaj put bi mogao obući dres Milana.

Na talijanskom kanalu koji je posvećen fudbalu, Premium Calcio na pitanje kako se Balotelli osjeća u Manchester Cityju, njegov menadžer, Mino Raiola je odgovorio: "Sretan u Manchesteru? Ne baš."

Menadžer 20-godišnjeg Talijana ganskih korjena, viđan je često u glavom uredu Milana, a jednom prilikom je kontaverzni napadač izjavio kako bi volio obući dres Rossonera, te su sada krenule špekulacije oko njegovog nastavka karijere na San Siru.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti