Balotelli vrijedi 30 miliona

Balotelli vrijedi 30 miliona

Lista klubova koji u svojim redovima žele vidjeti mladog italijanskog napadača i veliku nadu Intera, 19-godišnjeg Maria Balotellia.

Član U 21 selekcije Azura svojim igrama plijeni pažnju te interes klubova i ne iznenađuje. Najnoviji interesant za Super Maria je moskovski CSKA koji je za usluge mladog napadača voljan keširati čak 20 miliona eura.

Stari lisac Massimo Moratti, izgleda, strpljivo vaga ponude i trlja ruke uoči dobro realizovanog posla. Navodno je za Balotellia postavio cijenu od 30 miliona eura. Sudeći po svemu, ne sumnjamo kako će se brzo naći klub koji će zadovoljiti svojom ponudom i tako Mariu pružiti značajno dužu minutažu od one koju ima u plavo-crnom dresu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti