Balotelli želi igrati samo za Italiju

Gana ga ne zanima

Balotelli želi igrati samo za Italiju

Edmir Škorić

Tamnoputi napadač Intera Mario Balotelli odlučio je da izabrati Italiju za svoju nacionalnu selekciju, te ističe kako ga Gana, odakle je porijeklom, ne zanima.

Roditelji su mu rođeni u Gani, no to nije pokvarilo Balotellijeve planove da igra za reprezentaciju Italije, za koju je već nastupao u mlađim kategorijama.

"Nikada nisam mislio igrati u Gani. Ako bih morao odabrati reprezentaciju, onda je to definitivno Italija", kazao je napadač Intera u razgovoru za Sportal, koji je potvrdio kako će ostati na Meazzi, unatoč raznoraznim medijskim nagađanjima.

"Mislim da su glasine istinite, ali ne znam da li bih to uzeo u obzir. Imam ugovor s Interom i ostajem ovdje. Kada počne ljetni transferski rok, onda ćemo vidjeti."

Popularni SuperMario navodno je zanimljiv gradskom rivalu Milanu, dok je trener Manchester Cityja javno kazao kako ga planira dovesti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.