Balotelli želi na mundijal s Italijom

Tamnoputi napadač Intera

Balotelli želi na mundijal s Italijom

Edmir Škorić

Interov napadač Mario Balotelli u izboru sportskih novinara proglašen je najboljim sportašem Lombardije, no mladi golgeter tvrdi da mora nastaviti za 'zabijanjem' kako bi zaigrao na SP-u.

19-godišnji napadač Intera Mario Balotelli ove je sezone u 21 utakmici postigao šest golova te objasnio zašto ih ne slavi.

"Naravno da sam razmišljao o italijanskom dresu, baš kao i svaki drugi igrač. Problem treba da se vrti oko mog postizanja ili nepostizanja gola, a ne o tome da li slavim golove", kazao je 'Super Mario', koji je dodao.

"Možda imam borbu s timskim kolegama, prijateljima, neprijateljima ili navijačima, sve to događa se poslije utakmice koja završi" dodaje tamnoputi napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti