Balotellijeva poruka na Instagramu rasplakala Italijane

Gol posvetio Astoriju

Balotellijeva poruka na Instagramu rasplakala Italijane

E. Čaušević

Mario Balotelli se nakon četiri godine vratio u reprezentaciju Italije, a sinoć je postigao gol u prijateljskoj utakmici protiv Saudijske Arabije.

Azzurri su na stadionu u St. Gallenu uspjeli da slave sa 2:1 protiv Saudijske Arabije, a prvi gol za Italiju postigao je Balotelli koji je nakon četiri godine ponovo zaigrao u nacionalnom dresu. Balotelli je mrežu Saudijske Arabije zatresao u 21. minuti utakmice, a nakon meča otkrio je kome je posvetio gol.

"Ovaj gol je za Davidea Astorija. Znam da je kasno i da si već negdje tamo, ali uvjeren sam da negdje odozgo gledaš utakmice s mojim ocem. Ovaj gol, iako ne znači mnogo, odlučio sam posvetiti tebi Astori", poručio je Balotelli preko Instagrama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi