Balotelliju se smiješi nagrada za igre u Nici
Foto: EPA

Italijan se preporodio

Balotelliju se smiješi nagrada za igre u Nici

Nestašni italijanski napadač Mario Balotelli preporodio se odlaskom u Nicu. 

Balotelli se vratio u staru formu i dosad je u dresu Nice postigao osam golova na osam utakmica, a kao nagradu za dobre partije mogao bi ponovno dobiti poziv u nacionalni tim. 

To je u izjavi za italijanske medije dao naslutiti i selektor Giampiero Ventura. 

"Razgovarat ću s Balotellijem prije nego što saopštim spisak igrača uoči narednog okupljanja. Ne treba diskutovati o njegovim tehničkim kvalitetama, ali moji prethodnici su također rekli da bi trebalo procijeniti i druge stvari", kazao je Ventura i potom dodao:

"Poslije našeg razgovora morat će da se preispita i odgovori na mnoga pitanja, prije svega sebi", naveo je selektor reprezentacije Italije. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Posljednji put za italijansku reprezentaciju Balotelli je igrao na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi