Balotelliju zabranjen Harley

Balotelliju zabranjen Harley

Problematični napadač Manchester Citya Mario Balotelli, kako sada stoje stvari, neće moći uživati na svom Harley Davidsonu.

Balotelli je kupio ovaj čoper, opremio ga sa najluksuznijom opremom, ali kada je zatražio dozvolu od kluba da ga vozi, glatko je odbijen.

Menadžer Citya Roberto Mancini zabranio mu je vožnju na motoru, istaknuvši kako su motocikli zabranjeni za igrače na Eastlandsu. Mario to nije znao, pa je potrošio malo bogatstvo na motor.

Kada je legendarni Paul Gascoigne živio u Glasgowu gdje je igrao za Rangerse kupio je Harleya. Međutim, kada je prodao kuću, u garaži je zaboravio motor, koji je tako ostao kupcima kuće. Balotellija upoređuju upravo sa Gascoigneom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.