Balzan domaćin Želji na stadionu Hiberniansa

Neće se igrati na Ta'Qali stadionu

Balzan domaćin Želji na stadionu Hiberniansa

Fudbalere Željezničara već 30. juna očekuje gostovanje na Malti kod Balzana u okviru 1. pretkola Europa lige. 

Iako se do danas uglavnom spominjalo i pisalo da će Balzan drugoplasirani tim iz prošle sezone BH Telecom Premijer lige ugostiti na stadionu Ta'Qali, to se neće desiti. 

Naime, duel Balzana i Željezničara zakazan je za 17:45 minuta na stadionu Hiberniansa, a cijena ulaznice za ovu utakmicu je tri eura.

Hibernians stadion ima kapacitet od nepunih 3.000 sjedećih mjesta. Izgrađen je 9. novembra 1986. godine, a na njemu domaće utakmice igra ekipa Hiberniansa. Stadion se nalazi u gradu Paola čiji je broj stanovnika preko 7.000.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.