Golman Sarajeva iz Antalije za SportSport.ba

Bandović: Moje je da radim, došao novi golman ili ne

Fudbalski klub Sarajevo nalazi se na pripremama u Antaliji. Izabranici Mehe Kodre bruse formu za nastavak sezone. 

Dejan Bandović ističe kako je najvažnije da su uslovi za pripreme odlični i da ekipa ispunjava obaveze koje pred njih postavi Meho Kodro. 

"Prije svega vrijeme nas je poslužilo. Uslovi su idealni za pripreme. Odigrali smo čvrsto protiv Ukrajinaca. Ono što smo radili na treningu primijenili smo na utakmici," kaže Bandović i dodaje: 

"Ja sam na to naučio, navikao sam na to. Otkako sam počeo da se bavim ovim sportom ja sam naučio da radim, što kvalitetnije i što bolje. Šef je taj koji će odlučiti. Meni bi bilo isto kao i sada i da je neko došao, radio bih na treninzima isto. Ima još mjesec dana do prvenstva i nadam se da će do početka biti još bolja forma," kaže Bandović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.