Banega bi bio sretan da pređe u Italiju

Iz Valencije u Inter?

Banega bi bio sretan da pređe u Italiju

Edmir Škorić

Ever Banega bi, prema riječima njegovog menadžera, bio sretan da zaigra u Italiji. Veznjaka Valencije, navodno, želi aktuelni evropski prvak Inter.

Odnedavno se Argentinac spominje u kontekstu s Interom, a taj transfer bi Banegi itekako godio. Potvrdio je to njegov menadžer Marcelo Simonian u razgvoru za Otheminute.com.

"Evert bi bio sretan, obožava italijanski nogomet, no nema nikakvih informacija o tome. Ipak, uvjeren sam kako bi Ever volio jednog dana igrati u Italiji", kazao je Simonian.

Banega trenutno ima još dvije godine ugovora sa španskom ekipom, ali teško je i povjerovati da će popularni Šišmiši tek tako pustiti jednog od svojih najboljih igrača u tekućoj sezoni.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije