Banega od navijača tražio da mu oproste

Iskupio se za sliku u dresu Real Madrida

Banega od navijača tražio da mu oproste

Edmir Škorić

Valencia je u petak navečer na Mestalli s 3:0 savladala Romu u prijateljskom susretu.

Autogolom Vivianija iz treće, te golovima Soldada iz 37. i Alcacera iz 83. minute, Valencia je nadigrala Romu u pripremnoj utakmici.

Utakmicu je na najbolji mogućni način iskoristio domaći nogometaš Ever Banega, moleći navijače za oproštaj. Podsjetimo da je Argentinac nedavno uslikan u dresu madridskog Reala na odmoru kod svoje rodbine.

Takvo što nije se svidjelo navijačima, kao ni ljudima bliskim klubu. Ipak, 23-godišnjak se na neki način iskupio. Obišao je krug oko Mestalle i od navijača tražio oproštaj, a ovi su mu uzvratili ovacijama, po kojima se moglo zaključiti da je sve uredu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.