Bh. derbi donio iznenađenje u Bangladešu: Raspoloženi Turković nadmudrio Vranješa

Gosti nose tri boda, Turković se upisao u listu strijelaca

Bh. derbi donio iznenađenje u Bangladešu: Raspoloženi Turković nadmudrio Vranješa

S. Mlaćo
Prvo kolo nove sezone Premier lige u Bangladešu donijelo je odmah i bh. derbi, ali i iznenađenje.

Aktuelni prvaci Bashundara Kingsi za koje nastupa Stojan Vranješ ugostili su novajliju Swadhinatu koju predvodi Nedo Turković.

Mreže su mirovale do 25. minute kada upravo Turković sa 11 metara donosi prednost svom timu, a isti je proslavio u stilu Cristana Ronalda, što možete pogledati u video prilogu na kraju teksta.

Tek što je počeo drugi dio šok za domaće. Ahmed na asistenciju Rahmana pogađa za 2:0 i bilo je jasno da će se domaći teško vratiti u meč.

Nisu se predavali te preko Alama Sabuza u 73. minuti smanjuju na 1:2.

Do kraja bez golova i ostalo je 2:1 za Swadhinatu.

Vranješ je na terenu proveo svih 90 minuta, kao i danas veoma raspoloženi Turković koji je pored pogotka zaradio i žuti karton.

Pogodak Turkovića pogledajte na 31:55.

Top Komentari

ThrillerHz
Ne znam sta mi je smjesnije bilo, malo prije pogotka na 31min Vranjes se buni kod sudije, i onda proslava ovog Turkovica hahahah
2 0
shokato
Gledaj gdje je Vranjes otisao da igra i mrtav igrac je igrac ,nema vice i saveza da guraju u bangladesu kolsara iz bl
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije