Banjalučani i dalje lideri, Mineral zakovan za dno

Utakmice 6. kola Druge lige RS grupa Zapad

Banjalučani i dalje lideri, Mineral zakovan za dno

D. Vejo

Šesto kolo Druge lige Republike Srpske grupa Zapad, donijelo je mnogo uzbuđenja ali i golova.

Banjalučki Željezničar na sjajan je način zadržao prvu poziciju na tabeli nakon što je na svom terenu savladao ekipu Laktaša rezultatom 9:1, dok je Proleter u Tesliću bio uvjerljiv protiv Ljubića rezultatom 4:2.

Sloboda je u Novom Gradu slavila protiv Mladosti iz Donje Slatine (2:1), a Mineral je osvojio prvi bod od početka prvenstva u Gradišci na gostovanju kod Žeravice bilo je 1:1.

U Petrovu, tamošnji Ozren bio je bolji od ekipe Borca iz Kozarske Dubice rezultatom 3:2, dok je u Trnu pala Omarska od domaće ekipe Sloge (1:0). U Doboju domaći Željezničar slavio je protiv ekipe Modriče s 1:0.

Posljednji meč, odigrali su u Banjaluci domaći BSK i Sloga iz Sprca gdje je uspješniji bio tim iz grada na Vrbasu rezultatom 3:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti