Baptista dvostruki strijelac u pobjedi Malage

Sevilla slavila kod Almerije

Baptista dvostruki strijelac u pobjedi Malage

U okviru 34. kola španske Primera lige danas su odigrane četiri utakmice, u kojima je jedino Sevilla slavila kao gost.

Sevilla je slavila minimalnu pobjedu rezultatom 1:0 protiv Almerije golom Renata u 59. minuti susreta, a pobjeda je bila lakša za Andalužane nakon što je u 52. minuti Almerija ostala sa igračem manje nakon što je crveni karton zaradio Jakobsen.

Hercules je poveo već u trećoj minuti gostovanja kod Malage golom Valdesa, ali radost nije dugo trajala. Već u narednom napadu na 1:1 je izjednačio Brazilac Julio Baptista, da bi Malagi prednost u 74. minuti donio Rondon.

Samo dvije minute nakon vodećeg gola za domaće, na scenu je ponovo stupio Baptista koji je svojim drugim golom postavio konačnih 3:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.