Barbarezu, ipak, otvorena vrata

Rodoljub Petković se ispravio

Barbarezu, ipak, otvorena vrata

Nakon što je u razgovoru za SportSport.ba generalni sekretar Fudbalskog saveza Republike Srpske Rodoljub Petković izjavio kako "niko ko je učestvovao u akciji "Kodro, Bola i prijatelji" ne može i neće biti niti selektor, ali niti dio stručnog štaba reprezentacije BiH", generalni se ispravio.

"Ma, pričao sam sa vašim kolegom Beganovićem, ali se nismo izgleda dobro razumijeli. Istina je da sam rekao da je bilo riječi o selektoru, ali ne i o stručnom štabu".


"Došlo je do nesporazuma, jer na današnjoj sjednici zaista nije bilo riječi o tome", rekao nam je Petković.

Ovo ustvari onda znači da Sergej Barbarez ne bi mogao biti selektor, ali bi mogao biti u stručnom štabu. Međutim, postoje indicije da je dio Izvršnog odbora Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na strani bivšeg kapitena reprezentacije, kojeg mnogi žele vidjeti na mjestu selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.