Barbarić: Dogovor sa Sarajevom nije postignut

Hrvatski fudbaler za SportSport.ba

Barbarić: Dogovor sa Sarajevom nije postignut

Fudbalski klub Sarajevo želi dodatno ojačati defanzivnu liniju, a nakon Milana Stepanova ugovor sa aktuelnim prvakom Bosne i Hercegovine mogao bi potpisati i Tomislav Barbarić. 

Naime, nekadašnji član zagrebačkog Dinama do kraja sedmice trebao bi i zvanično staviti paraf na ugovor sa Sarajevom, a preostalo je još samo da riješi situaciju sa svojim trenutnim klubom Splitom. 

"Danas sam dobio mnogo poziva oko Sarajeva, ali sa čelnicima kluba još uvijek nisam postigao dogovor, niti sam potpisao ugovor. To je sve što mogu reći u ovom trenutku, iako želim naglasiti da mi još uvijek važi ugovor sa Splitom. Potrebno je prvo to riješiti", kazao je Barbarić za SportSport.ba. 

Vrijedi istaći da je 26-godišnji Barbarić prošao sve omladinske selekcije reprezentacije Hrvatske, a osim Dinama i Splita igrao je još za Istru, Lokomotivu iz Sturm iz Graca. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.