Juniori se pripremaju u Tesliću, Barbarić zadovoljan
FOTO: NFSBiH

U19 reprezentacija BiH

Juniori se pripremaju u Tesliću, Barbarić zadovoljan

H. Zilić

Juniorski reprezentativci Bosne i Hercegovine se od nedjelje u Tesliću pripremaju za prijateljske utakmice sa Hrvatskom i Saudijskom Arabijom.

Selektor Ivica Barbarić o pripremama kaže:

„Zadovoljni smo kako protiču pripreme, sve se odvija onako kako smo planirali. U Tesliću imamo odlične uvjete za rad. Ovo je odlična prilika da upoznamo ovu generaciju igrača koja će nastupiti u kvalifikacijama na jesen. Sve je za sada u najboljem redu i nadamo se da će tako i ostati.“

Barbarić se osvrnuo i na predstojeće utakmice:

„Pred nama su kvalitetne provjere. Hrvatska je dobra ekipa i bitno nam je da do kvalifikacija vidimo gdje smo u odnosu na njih. O Saudijskoj Arabiji nemamo previše informacija. Međutim fokus je na nama. Bitno nam je da odigramo što bolje utakmice i da ostvarimo dobre rezultate, ali još važnije je da selektiramo ekipu na pravi način i spremimo se za ono što nas čeka u kvalifikacijama.“

Bh. juniori će u Svetom Martinu na Muri odigrati utakmice protiv Hrvatske (5.6.2021. u 11:00 sati) i Saudijske Arabije (8.6.2021. u 11:00 sati).

Izabranici Ivice Barbarića sutra ujutro putuju u Hrvatsku.

Top Komentari

Trener1974
Veoma bitno!!!!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti