Barca i Juve žele Evru

Daily Mail tvrdi

Barca i Juve žele Evru

Edmir Škorić

Barcelona i Juventus žele pojačati svoje redove francuskim reprezentativcem Patrice Evrom, inače članom engleskog Manchester Uniteda.

Patrice Evra po dobrom neće pamtiti ovo ljeto i Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Upravo defanzivac Manchester Uniteda je bio dosta kritikovan, a imao je i verbalne sukobe sa selektorom Raymondom Domenechom.

No, zbog zapaženih igara na poziciji lijevog beka Manchester Uniteda, Evra je izmamio interes nekolicine evropskih klubova. Britanski Daily Mail navodi kako su Juventus i Barcelona zagrijani za 29-godišnjeg Francuza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.