Barca i Valencia dogovaraju transfer Ville
David Villa

Novo pojačanje na Camp Nou?

Barca i Valencia dogovaraju transfer Ville

David Villa će potpisati za Barcelonu ovog ljeta kada Valencia i aktuelni evropski prvak usaglase visinu odštete i metodu plaćanja, javili su španski mediji.

Reprezentativac Španije izjavio je kako će se više o njegovom eventualnom transferu znati početkom sedmice, ali nekoliko španskih medija objavilo je danas informaciju da je posao sa Barcelonom gotovo završen.

Barcelona je u pregovore sa Valencijom krenula prije dvije sedmice, a vjeruje se da će Katalonci ponuditi između 40 i 45 miliona eura za Davida Villu.

Dolazak Davida Ville na Camp Nou definitivno bi značio i odlazak Samuel Eto'oa, za kojeg je interes pokazalo nekoliko engleskih klubova, te milanski Inter.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.