"Barca igra hiljadu puta bolje od Reala"

Johan Cruyff

"Barca igra hiljadu puta bolje od Reala"

Edmir Škorić

Bivši igrač i dugogodišnji trener Barcelone, Holanđanin Johan Cruyff, u iščekivnaju 'El Clasica' tvrdi kako su Katalonci 'hiljadu puta' bolji od madridskog Reala.

Holandska i Barcelonina legenda Johan Cruyff (62) tvrdi da je Barcelona daleko bolja ekipa od Real Madrida, uoči nedjeljnog derbija 12. kola španske Primere.

"U ovom trenutku prvak igra hiljadu puta bolji nogomet od Real Madrida. Barcelonina igra svodi se na ljepoti i tehničkoj kvaliteti, stoga se mora uživati kada oni igraju", kazao je Cruyff za Sport.

"Oni su na vrhu, ali ne igraju dobro, ipak su tamo. Također, na rubu su napredovanja u Ligi prvaka i imaju vremena za poboljšanje", komentarisao je Cruyff nastupe Kraljeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije