Barca na krilima Messija bolja od Zaragoze

Primera

Barca na krilima Messija bolja od Zaragoze

Barcelona je na svom Nou Campu dočekala Real Zaragozu u okviru 12. kola Primere i zabilježila laganu pobjedu rezultatom 3:1.

Barcelona je protiv ove sezone solidne ekipe Zaragoza došla do pobjede pred svojim navijačima na krilima Lionela Messija, koji je postigao dva gola.

Sjajni Argentinac doveo je Katalonce u prednost u 16. minuti, ali je samo sedam minuta nakon vodećeg gola Barcelone, Montanes izjednačio na 1:1.

Ipak, već u 27. minuti Alex Song, pridošlica iz Arsenala prošlog ljeta, ponovo je vratio prednost Barceloni, a konačan rezultat u 60. minuti svojim je drugim golom postavio Messi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.