Barca ne dovodi samo zvijezde: Valero uskoro dolazi u klub?

Barca ne dovodi samo zvijezde: Valero uskoro dolazi u klub?

M. Šljivak

Iako je svoje navijače navikla na dovođenje velikih imena u klub, Barcelona bi mogla u ljetnom prelaznom roku dovesti i jednog koji nije velika zvijezda, ali je itekako zahvalan igrač.

Radi se veznom igraču Fiorentine Borji Valeru, kojeg u Barceloni vide kao zamjenu za Thiaga Alcantaru ukoliko ovaj odluči da napusti klub, što je već izvjesno jer Manchester United nudi odlične uslove ovom fudbaleru.

Prema navodima Mundo Deportiva, Borja Valero je prioritet za Barcelonu, ukoliko Thiago napusti klub, a uskoro bi Katalonci mogli poslati i zvaničnu ponudu za Valera.

Valero je karijeru počeo u mladim katergorijama Real Madrida, no u prvom timu nikad nije dobio priliku. Potom je nastupao za Mallorcu, WBA i Villerreal odakle je 2012. godine stigao u Firencu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.