Barca ne odustaje od Mascherana
Mascherano se već sastao sa čelnicima Barcelone

Pojačava se i aktuelni prvak Evrope

Barca ne odustaje od Mascherana

Aktuelni prvak Evrope, Barcelona, potvrdila je kako je zainteresovana za dovođenje Javiera Mascherana, argentinskog veznjaka koji nosi dres ebgleskog Liverpoola.

Katalonski sportski list, Sport, objavio je kako su obavljeni kontakti između dvojice direktora pomenutih klubova.   

Teško je očekivati kako će Mascherano odbiti ponudu španskog i evropskog prvaka, a transfer sada isključivo zavisi od dogovora između dva kluba.

„Txiki Begiristain, tehnički direktor Barcelone i Raul Sanllehy, direktor Katalonaca, sastali su se sa Mascheranovim menadžerom, u jednom hotelu u Barceloni. Sastanak je trajao dva sata, a pokušale su se zadovoljiti obje strane“, navodi katalonski Sport.

Prodaju Mascherana, Rafael Benitez, trener Liverpoola prije nekoliko sedmica kategorično je odbijao. Ipak, naglasio je kako je Liverpool spreman za pregovore nakon što u klub stigne ponuda „teška“ 60 miliona evra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.