Barca poslala Bayernu službenu ponudu za Kroosa

Barca poslala Bayernu službenu ponudu za Kroosa

Edmir Škorić

Čelnici Barcelone su, prema njemačkom Kickeru, poslali zvaničnu ponudu Bayernu za Tonija Kroosa.

Kroos (24) trenutno je u Brazilu s reprezentacijom Njemačke, no po povratku bi mogao umjesto u Minhen otići u Barcelonu.

Nesuđeni igrač Uniteda (sjetimo se koliko su na Old Traffordu pokušavali da dovedu Kroosa) dobio je ponudu katalonskog kluba, koji zaista dobro posluje ovog ljeta jer su već dovedeni golman Marc-Ter Stegen, hrvatski nogometaši Ivan Rakitić i mladi Alen Halilović...

I dalje je United u igri za dovođenje Kroosa, no Crvenim vragovima će sada biti znanto teže doći do igračevog potpisa jer se u utrku uključio španski tim. Nije poznato koliko je Barcelona ponudila Bavarcima, ali ostaje da se vidi da li će taj iznos zadovoljiti Nijemce.

Kroos ima još godinu dana ugovora s Bavarcima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.