Barca predstavlja Ibrahimovića 30. juna?

Barca predstavlja Ibrahimovića 30. juna?

Inter je prihvatio ponudu Barcelone za Zlatana Ibrahimovića, koji će 30. juna biti i zvanično predstavljen na Cam Nou, pišu danas španski mediji.

Barca je ponudila Interu 10 miliona funti, plus Samuela Eto'oa, što, međutim, italijanski klub nije prihvatio. Ipak, pojavila se opcija da Inter odmah po dolasku Eto'oa Kamerunca proda Manchester Cityu, koji je pokazao interesovanje.

Ibrahimović je u nekoliko navrata izjavio kako mu je želja zaigrati za Barcu, a Inter je danas kontaktirao predstavnike Lyona, kako bi vidio koje su mogućnosti da kao zamjena za Ibrahimovića na Giuseppe Meazzu stigne Karim Benzema.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.