Barca pripremila ponudu za Torresa
Torres možda na Nou Campu?

Prema pisanju dnevnika Sport

Barca pripremila ponudu za Torresa

Prema pisanju španskog dnevnika Sport, Barcelona sprema veliku ponudu za Fernanda Torresa, igrača Liverpoola i jednog od najboljih napadača na svijetu.

Katalonski fudbalski velikan želi se tako osigurati ukoliko Kamerunac Samuel Eto'o do kraja sezone ne potpiše novi ugovor pa bi uz Henryja koji je na zalasku karijere, u špicu napada El Nino bio prvi izbor. Joan Laporta, predsjednik Barcelone je tokom svečanog proglašenja najboljeg fudbalera svijeta u izboru FIFA-e u neformalnom razgovoru ponudio Torresu sjajne uslove za prelazak na Camp Nou.
Španski list navodi kako su Torres i Laporta dogovorili kako će ostati u kontaktu, a kao svjedoci ovog razgovora navode se prvotimci Xavi i Lionel Messi.
Torres je prije dolaska na Anfield šest sezona igrao za Atletico Madrid, a čelnici Liverpoola za sada nisu komentisali pisanje Sporta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.