Barca sa kombinovanim timom do pobjede

Četvrto kolo Kupa Kralja, Ceuta - Barcelona 0:2

Barca sa kombinovanim timom do pobjede

Odigrana je večeras i druga utakmica četvrtog kola Kupa Kralja u kojoj je Barcelona u gostima savladala niželigaša Ceutu sa 0:2 na Alfonso Murube stadionu.

Pepe Guardiola je u ovoj utakmici izveo kombinovani sastav, a priliku je dobilo dosta mladih igrača.

Utakmica je riješena već u prvom poluvremenu. U 16. minuti prvi je mrežu gostiju zatresao brazislki bek Maxwell Scherrer Cabelino Andrade, da bi devet minuta kasnije 23-godišnji krilni igrač Pedro Eliezer Rodríguez Ledesma udvostručio prednost Barcelone.

Rezultat se nije mijenjao do kraja utakmice. Podsjetimo da je večeras odigrana još jedna utakmica Kupa Kralja u kojoj Real Madrid nije uspio savladati Murciju u gostima, završeno je neriješeno 0:0.

CEUTA: Nauzet, David Cañas, Álvaro, Juan Zamora, Aridane, Javi Navarro, Jesús García, V. Ormazabal, R. Loe, M. Gnakpa, Berrocal.

BARCELONA: Pinto, Maxwell, Adriano, Andreu Fontàs, Marc Bartra, J. Mascherano, S. Keita, Jeffren, Thiago Alcántara, Bojan, Pedro.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti