Barca želi Arauja, ali problem Real

Barca želi Arauja, ali problem Real

Barcelona želi iz Boce Juniors dovesti napadača Sergija Arauja, prenosi Marca. Međutim, mogu se suočiti sa jednim problemom, a to je Real Madrid.

Araujo je privukao interes mnogih klubova igrajući za mladu argentinsku reprezentaciju, a u dresu Boce Juniors odigrao je deset utakmica.

Brojni klubovi iz Serije A zainteresovani su za 19-godišnjeg napadača, ali izgleda da je Barcelona vodeća u utrci za njegov potpis. No, imaju jedan problem koji se zove Real Madrid.

Real je positgao dogovor sa Bocom Juniros kada je potpisivao Fernanda Gaga, da prvi ima pravo dovođenja Juana Frolina, Ezequiela Munoza, Gonzala Cabreru, Franca Fragapanea i Sergija Arauja.

To znači da Real može srpriječiti Barcelonu u potpisivanju 19-godišnjeg argentinskog napadača, što je svakako najgori mogući scenarij za Katalonce.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.