Barca "zgazila" Malagu

Španska Primera

Barca "zgazila" Malagu

U pretposljednjem susretu 28. kola španske fudbalske Primera lige, Barcelona je na Nou Campu sa 6:0 demolirala Malagu.

Katalonska ekipa krupnim koracima grabi ka novoj tituli prvaka Španije, a tome u prilog ide i nova uvjerljiva pobjeda izabranika trenera Josepha Guardiole.

Xavi Hernandez načeo je mrežu gostiju iz Malage u 19. minuti. Leo Messi pogodio je za 2:0, a „preporođeni“ Thierry Henry u 32. minuti povisio je na 3:0. Katastrofu gostiju nastavio je svojim prvim golom Samuel Eto'o dvije minute prije odlaska na odmor, a na 5:0 povisio je Dani Alves u 51. minuti. Tačku na i svojim drugim golom postavio je Kamerunac Eto'o u 57. minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.