Pomno prati šta se dešava u Barceloni: Zna se koga Braco želi dovesti u Bayern

Jedan igrač mu je želja već duže vrijeme

Pomno prati šta se dešava u Barceloni: Zna se koga Braco želi dovesti u Bayern

E. Čaušević

Hasan Salihamidžić je napravio nekoliko odličnih transfera otkako je stigao na poziciju sportskog direktora Bayerna.

Bayern je prije godinu dana dominantno osvojio Ligu prvaka, te su upisali pobjedu u svakoj utakmici u toj sezoni.

Nakon toga velike pohvale dobio je Salihamidžić koji je bio jedan od najzaslužniji za ovaj rezultat jer je doveo nekoliko fudbalera koji su se pokazali kao odlična pojačanja za Bavarce.

Salihamidžić je i ljetos imao nekoliko dobrih poteza, a njemački mediji pišu da u Bayernu već sada razmišljaju od dva naredna prelazna roka.

Navodno, Bayern najviše prati situaciju u Barceloni koja se nalazi u finansijskoj krizi zbog čega će morati sigurno prodati nekoliko igrača ove zime ili na kraju ove sezone.

U Bayernu sve to pozorno prate jer su "bacili oko" na nekoliko igrača Barcelone koje će pokušati dovesti. Ugledni Bild piše da je prvi na listi želja mladi Pedri kojeg je Salihamidžić već pokušao dovesti.

No, tada od odlaska u Bayern nije bilo ništa jer je Barcelona to odbila, a čini se da će minhenski klub ponovo pokušati dovesti Pedrija.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Također, na radaru se nalazi još nekoliko igrača katalonskog kluba, a izdvajaju se Frenkie de Jong, Sergino Dest i Gavi koji je tek nedavno debitovao za Barcelonu, ali je pokazao da se radi o sjajnom igraču.

Da li će plan Salihamidžića i njegovih saradnika uspjeti ostaje nam da vidimo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi