Barcelona će Neymaru ponuditi astronomski ugovor
Foto:EPA

Brazilac će zaraditi 150 miliona u šest godina

Barcelona će Neymaru ponuditi astronomski ugovor

S. Bošković
Teme:

Kako prenose mediji iz Španije, Barcelona će Neymaru ponuditi ugovor u vrijednosti od 500,000 funti sedmično kako bi udaljila Manchester United od pokušavanja da dovedu ovog igrača.

Dvadesettrogodišnji napadač ovog ljeta povezivao se sa prelaskom u United, no ono što može da raduje navijače Barcelone je to što igrač nije sugerirao da želi napustiti Camp Nou.

Brazilskom reprezentativcu Barcelona bi uskoro trebala ponuditi novi ugovor, prema kojeg bi Neymar u narednih šest godina zaradio 150 miliona funti.

Pregovori bi trebali započeti prije Božića kako bi Katalonci spriječili sve moguće ponude koje bi u januarskom prijelaznom roku mogle doći za sjajnog igrača. Ukoliko bi ovaj ugovor postao stvarnost Neymar bi zarađivao samo malo manje od njegovog timskog suigrača, te po mnogima najboljeg igrača na svijetu Lionela Messija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.