Barcelona demantuje pregovore sa Cescom

Barcelona demantuje pregovore sa Cescom

Barcelona je danas izdala saopštenje u kojem demantuje da je postignut ikakav dogovor sa kapitenom Arsenala Cescom Fabregasom.

Pojedini španski mediji prenijeli su infromaciju da je katalonska ekipa postigla dogovor sa Fabregasom oko njegovog prelaska na Camp Nou narednog ljeta.

Međutim, Barcelona se ogradila od takvih navoda, saopštivši kako nikad nije pregovarala sa Fabregasom, niti će to ikada učiniti bez odbrenja Arsenala.

"Nakon navoda u pojedinim medijima, Barcelona je primorana odlučno demantovati sve špekulacije kako smo postigli dogovor sa igračem Arsenala Francescom Fabregasom. Niti smo ikada pregovarali sa Fabregasom, niti je ikada ikakav dogovor postignut. Barcelona želi istaknuti kako je oduvijek imala odlične odnose sa Arsenalom i želi te odnose takvima i sačuvati", navodi se, između ostalog, u saopštenju aktuelnog evropskog prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije