Barcelona dobila konkurenciju u borbi za Ter Stegena

Juventus otima golmana

Barcelona dobila konkurenciju u borbi za Ter Stegena

M. Šljivak

Iako se prethodnih mjeseci mladi golman Borussije iz Moenchengladbacha Marc-Andre ter Stegen spominjao kao potencijalno pojačanje Barcelone, u trku za ovog fantastičnog golmana uključio se i torinski Juventus.

Ter Stegen (21) se sve češće spominjao kao zamjena za Victora Valdesa na golu katalonskog giganta, ali su naišli na prvu prepreku u transferu mladog golmana.

Prepreka se zove Juventus, koji je spreman da dovede Ter Stegena kako bi osigurali golmana za budućnost s obzirom na to da se karijera Gianluigija Buffona približava kraju.

Antonio Conte namjerava dovesti Ter Stegena kako bi pojačao konkurenciju Buffonu u narednoj sezoni u kojoj Stara dama iz Torina namjerava napasti sve trofeje.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.