Barcelona dolazi u Zagreb po Halilovića

Barcelona dolazi u Zagreb po Halilovića

Predstavnici Barcelone u narednim danima stižu u Zagreb kako bi sa čelnicima Dinama dogovorili prelazak Alena Halilovića u redove katalonskog kluba. 

Barcelona je prije mjesec dana dok je Dinamo bio na pripremama u Turskoj željela odmah dovesti Halilovića na Camp Nou, ali do transfera ipak nije došlo. 

Barcelona je tada Dinamu ponudila pet miliona eura odmah i bonuse od svake Halilovićeve odigrane utakmice, što bi u narednim godinama moglo dosegnuti i cifru od 15 miliona eura. Međutim, Dinamo je takvu ponudu odbio. 

Međutim, čelnici Barcelone nisu odustali od mlade Dinamove zvijezde. Ljudi iz Barcelone dolaze u Zagreb kako bi kompletirali transfer i na ljeto definitivno u svoje redove Alena Halilovića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.