Barcelona drži ritam
Eto'o zabija nakon svađe na treningu

Da li neko može uhvatiti Barcelonu

Barcelona drži ritam

M. Maksimović

Dvije utakmice 20.kola Španske Primere odigrane su u subotu. Barcelona je bila neumoljiva protiv Numancije, dok je Villarreal nastavio prosipati bodove na svom terenu.

Numancia se držala čitavo prvo poluvrijeme, a onda su sve riješili Messi i Eto'o u samo četiri minute.
Messi je bio strijelac u 58. minuti, a Kamerunac u 62.Tračak nade Numanciji donosi Barkero golom u 61. minuti, ali nada nestaje deset minuta kasnije.Thierry Henry  je strijelac za 3:1, a priču je završio Messi drugim golom šest minuta kasnije. Osim četiri gola u mrežu Numancija je utakmicu završila sa igračem manje, jer je Palacios u 81. minuti dobio drugi žuti karton.

Villarreal i Osasuna su odigrali 1:1 i gosti su svakako zadovoljnji osvojenim bodom. '' Žuta podmornica'' je imala više od igre, od 28. minute i gol prednosti, strijelac je bio Rossi, ali su se gosti provukli.Da stvar bude gora po Villarreal, krivac za izjednačujući gol Dadyja u 65. minuti je nekadašnji igrač Arsenala  Pascal Cygan koji je promašio loptu pri pokušaju izbijanja.

Rezultati 20.kola:
Villarreal - Osasuna 1:1
Barcelona - NUmancia 4:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti