Barcelona ga pikirala, Partizan potpisao

Crno-bijeli potpisali 17-godišnjeg štopera

Barcelona ga pikirala, Partizan potpisao

D. Vejo

Da filijala Partizana Teleoptik, konstantno izbacuje nove talente govori i činjenica da je tim iz Humske danas potpisao novog štopera.

Riječ je o 17-godišnjem Strahinji Bošnjaku koji je potpisao ugovor na tri godine sa crno-bijelima. Ovaj mladi fudbaler važi za jednog od najtalentovanijih štopera u regionu.

Da je tako govori i podatak da su navodno skauti Barcelone ovog omladinca okarakterisali kao veliki fudbalski potencijal.

Ovo nije prvi put da se mladi Bošnjak nalazi u A timu Partizana. Do sada, on je sa crno-bijelima bio na pripremama na Kipru i Tari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi