Barcelona nastavlja koračati ka tituli

Pokorena Mestalla

Barcelona nastavlja koračati ka tituli

Barcelona je osvojila tri boda na veoma teškom gostovanju. Večeras je savladana Valencija sa 1:0, a strijelac jedinog gola na utakmici bio je Lionel Messi.

Katalonci su dominirali u ovom susretu. Kao i obično, imali su više loptu u posjedu, dok su čak 14 puta šutirali na gol Šišmiša.

No, gol su postigli tek 13 minuta prije kraja utakmice. Na asistenciju Adriana, Lionel Messi, omaleni argentinski čarobnjak, matirao je Guaitu.

Barcelona se ovom pobjedom odvojila od Reala na deset bodova. Međutim, Madriđani imaju utakmicu manje. Sutra na Bernabeu dočekuju Malagu koja je u grčevitoj borbi za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.