Barcelona nudi Tella i novac za Aggera?

Danca žele na Nou Campu

Barcelona nudi Tella i novac za Aggera?

Midhat Šljivak

Ekipa Barcelone će u ljetnom prelaznom roku pokušati angažovati štopera Liverpoola Daniela Aggera, prenose britanski mediji. 

Navodno je katalonski tim spreman da pošalje mladog Cristana Tella na Anfield, te bi ponudili dodatni novac, kako bi angažovali danskog štopera.

Barcelona ima dosta problema s pozicijom štopera, pa je dovođenje kvalitetnog igrača na ovoj poziciji neophodno. Agger je nezadovoljan na Anfieldu, gdje je od prve minute odigrao samo 15 utakmica ove sezone, pa bi do dogovora Redsa i Barcelone moglo i doći.

Odlučili su ponuditi Tella, koji ne dobiva puno prilike za igru pored, Pedra, Neymara i Alexisa, pa je i mladi fudbaler spreman za odlazak s Nou Campa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.