Barcelona ostala bez Keite
Moguće je da Keita bude odsutan mjesec dana

Liga prvaka

Barcelona ostala bez Keite

Pored poraza u derbiju kola od Atletico Madrida (2:1) Barcelona je izgubila i veznjaka Seydoua Keitu koji bi zbog povrede mogao izbivati s terena skoro mjesec dana.

Na samom početku utakmice protiv Atletica na Vicente Calderonu Keita se povrijedio, a nakon detaljnog ljekarskog pregleda nakon utakmice ustanovljeno je da se radi o povredi tetive koljena.

Sigurno je da Keita neće putovati s momčadi na utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Stuttgarta, a nije sigurno hoće li biti spreman i za revanš utakmicu koja je na programu 17. marta na Camp Nou.

Prema prvim informacijama radi se o povredi zbog koje je uobičajeno mirovanje oko mjesec dana, ali možda se Keita vrati i nakon dvije sedmice, objavili su iz katalonskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.