Barcelona planira dovesti Evru

Katalonci pojačavaju odbranu

Barcelona planira dovesti Evru

Barcelona planira u narednih nekoliko dana poslati zvaničnu ponudu za Patrice Evru na adresu Manchester Uniteda.

Prema navodima španskog lista El Mundo Deportivo, Barcelona će u svoje redove pokušati dovesti lijevog beka Francuske i Manchester Uniteda, Patricea Evru. U katalonskom divu u svoju zadnju liniju žele dodati Evrinu čvrstoću i probojnost po krilu te se spremaju poslati ponudu Alexu Fergusonu na Old Trafford.

Vjeruje se kako bi Evra razmotrio opciju odlasku iz Uniteda, te kako Francuz ima želju okušati se u nekoj drugoj evropskoj ligi. Prema navodima za Evru se zanimaju razni klubovi, pogotovo iz italijanske Serie A, ali francuski reprezentativac je odabrao upravo Barcelonu kao svoje sljedeće odredište ukoliko će prijevremeno napuštati Old Traffod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti