Barcelona poslala ponudu za Suareza

Barcelona poslala ponudu za Suareza

Midhat Šljivak

Prvak Španije ekipa Barcelone spremna je da u svoje redove dovede fudbalera Manchester Cityja  Denisa Suareza.

Prema navodima Daily Maila, Katalonci su za 19-godišnjeg napadača spremni izdvojiti 3,5 miliona funti, te se očekuje pozitivan odgovor rukovodstva Građana na ovu ponudu.

U Barceloni su oduševljeni igrom ovog fudbalera na Svjetskom prvenstvu za mlade u Turskoj, te su odlučili da ga dovedu na Camp Nou.

Suarez je u Manchester City stigao 2011. godine iz Celte, ali nije nastupio niti u jednom zvaničnom meču u Premier ligi Engleske.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.